Uitvaartzorg Nederland

Mooi afscheid goed geregeld
Bel nu 088 - 605 12 12 (dag en nacht)

Veel gestelde vragen

Hoe kan het dat jullie zoveel goedkoper zijn?
Ten eerste hebben wij geen grote logge organisatie en een kapitaal kantoorpand. Daarnaast zijn wij geen uitvaartverzekeraar. Wij hebben dus op geen enkele manier baat bij een kunstmatig hoge prijs om een dure verzekering te verkopen. Ten tweede kun je in de kostencalculators bij de "grote drie" (Monuta, Yarden en Dela) zien dat je direct al met "basiskosten" van zo'n €2500 wordt geconfronteerd zonder dat er ook nog maar een keuze gemaakt is. Voor dat bedrag kunnen wij een compleet afscheid verzorgen.
Kan ik nú bellen om een verlies te melden?
Ja hoor, de dienstdoende uitvaartverzorger zit klaar om je verder te helpen.
Kunnen jullie voor een vrouwelijke uitvaartleider zorgen?
Ja, dat kunnen we. In de meeste regio's waar we actief zijn hebben we enkel vrouwelijke uitvaartverzorgers.
Kan het afscheid ook in het weekend plaatsvinden?
In veel gevallen kan dat wel, maar het hangt af van de exacte plaats. Neem even contact op dan zoeken we het voor je uit.
De overledene heeft een naturaverzekering. Kunnen jullie dan toch het afscheid verzorgen?
Ja, in de meeste gevallen kan onze kostendeclaratie gewoon worden ingeleverd bij de uitvaartverzekeraar. Neem in geval van twijfel even contact op.
De overledene had geen verzekering. Wat kunnen jullie voor ons doen?
Het is natuurlijk vervelend als er geen verzekering is, maar een uitvaart hoeft ook geen duizenden euro's te kosten. Als we alles wat niet noodzakelijk is weglaten, dan kunnen we voor €1795,- al een crematie verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.
Waarom lacht het wolkje?
Het wolkje is tevreden. Omdat je een mooi afscheid verzorgt, omdat je het afscheid goed regelt; omdat het goed is zo. "Goed gedaan! Trots op je".