Uitvaartzorg Leiden

Mooi afscheid goed geregeld
Bel nu 088 - 605 12 12 (dag en nacht)

Dé uitvaartverzorger in Leiden

Wij helpen je

"Waarom?", "Heb ik alles gezegd?", "Wat nu?" Je zit met heel wat vragen. Het verlies is nog niet eens goed tot je doorgedrongen. We snappen wat je doormaakt. Niet zozeer vanwege ons beroep, maar vooral omdat wij persoonlijk óók dierbaren hebben verloren.
Opeens moet je allerlei dingen regelen, beslissingen nemen, die je nu juist helemaal niet zou willen nemen.
Je verdriet kunnen we niet wegnemen en het verlies niet ongedaan maken. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat je nu zo min mogelijk "gedoe" hebt. Door je aan de hand te nemen. Of, als je liever zelf veel doet, door af en toe iets voor te zeggen zodat je niets vergeet. Hoe jij het wil, wanneer jij het wil. Wij helpen je.

Een mooi afscheid goed geregeld

Dat is wat je uiteindelijk wilt. Een mooi, waardig afscheid dat recht doet aan het leven dat geleefd is. Uitbundig, ingetogen, groots, intiem of bescheiden. Dat weet jij het beste. Vertel het ons! Dan zorgen we daar voor.

Wat je nu moet doen

Als je dat nog niet hebt gedaan, is het verstandig als eerste even de huisarts te laten komen. Deze stelt dan een verklaring van overlijden op. Die hebben we nodig om alles zo soepel mogeljk voor je te verzorgen.
Daarna bel je ons. Dat mag dag en nacht. Ons nummer voor Leiden is 088 - 605 12 12. Je krijgt dan direct de dienstdoende uitvaartverzorger aan de lijn. Samen kijken we dan wat er nu direct nog moet gebeuren, en wat nog even kan wachten.

Kan ik het wel betalen?

Die vraag kunnen we zonder elkaar gesproken te hebben natuurlijk niet beantwoorden. Wat we er wel over kunnen zeggen, is dat de verhalen dat een uitvaart gemiddeld €7500 kost niet waar zijn. Een eenvoudige crematie in Leiden kunnen we voor minder dan €2000 verzorgen. Gemiddeld betaalt een klant bij ons €3525 voor een mooi afscheid.
Als er een uitvaartverzekering is, dan kunnen we die natuurlijk voor je verzilveren. Ook als dat een naturaverzekering bij een groot duur landelijk uitvaartbedrijf is.
Nadat we elkaar gesproken hebben, krijg je eerst een duidelijke en transparante prijsopgave. Daar kun je ons aan houden. Als je nu even belt, dan hoef je daar verder niet meer naar om te kijken: 088 - 605 12 12.

Werkgebied Uitvaartzorg Leiden

Uitvaartzorg Leiden werkt in Leiden en de aangrenzende dorpen en steden. Bij twijfel kun je altijd even bellen.

Een vrouwelijke uitvaartverzorger?

Je wilt graag dat een vrouw het afscheid leidt? Dat snappen we maar al te goed. De meeste uitvaartverzorgers bij ons zijn vrouwen. Ze luisteren, begrijpen en leven mee als het kan, en zijn kordaat en praktisch als het moet. Als je even belt, dan kunnen we met zekerheid zeggen of we op dit moment een vrouwelijke uitvaartverzorger voor je beschikbaar hebben in de omgeving van Leiden. Vraag dat gerust, dat vinden we echt niet raar.

Niet vergeten

Neem, ondanks alles wat er op je afkomt en de druk die je voelt om zaken te regelen, ook de tijd voor jezelf. Verzamel de juiste mensen om je heen die je kunnen ondersteunen. Zorg goed voor jezelf. De juiste mensen om het ergste "gedoe" voor je uit handen te nemen en met je mee te denken zitten al voor je klaar: 088 - 605 12 12.

Wat zeggen anderen over Uitvaartzorg Leiden?

Wij waren erg blij met het contact voor, tijdens en na de crematie van mijn moeder.
Vanaf het begin tot het einde zijn we zeer goed opgevangen en is alles geregeld volgens afspraak maar ook de persoonlijke begeleiding was top.
Fijn dat het op een zeer professionele maar toch ongedwongen manier kon
Een eerlijk bedrijf!

Pakketten

Wil je liever eerst een aantal voorbeeld pakketten online vergelijken voordat je de uitvaartverzorger belt, mailt of Appt? Kijk dan op onze sites budgetCrematie.nl of budgetBegrafenis.nl.